Memphis Slim – The Bluesman


Κατηγορίες: , , Ετικέτα:


Διπλός Δίσκος

A1 Only Fools Have Fun
A2 Little Lonely Girl
A3 Forty Years Or More
A4 Ballin’ The Jack
A5 Let’s Get With It
B1 Broadway Boogie
B2 A Long Time Baby
B3 Strollin’ Thru The Park
B4 This Little Woman
B5 Sassy Mae
C1 Freedom
C2 I Am The Blues
C3 Ramble This Highway
C4 Gambler’s Blues
C5 Every Day I Have The Blues
D1 Rock Me, Baby
D2 Lend Me Your Love
D3 Gone Again
D4 All By Myself
D5 Caledonia

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ.

Παρακαλώ συμβουλευτείτε τις φωτογραφίες. Στο συγκεκριμένο αντικείμενο ότι βλέπετε είναι ότι παραλαμβάνετε. Οι φωτογραφίες είναι γνήσιες και όχι κατεβασμένες από το internet.

Μπορείτε να δείτε την ακριβή κατάσταση του δίσκου εξωτερικά.
Αν θέλετε ζητήστε μας και φωτογραφία του εσωτερικού, αν και όλοι οι δίσκοι βινυλίου στο είναι σε καλή κατάσταση εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά.
(μεταχειρισμένοι και με αυτοκόλλητα εξωτερικά οι περισσότεροι αλλά χωρίς φθορές στο βινύλιο).


– Standard Registered International Shipping (tracking number provided) for this item.
– Special packaging for vinyl record. Shipping cost include packaging materials.
– Shipping time 2-6 business days depending the country destination.
– What you see in the photos are what you will receive, unless stated otherwise (no stock photos)

Thank you for your interest


Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Memphis Slim – The Bluesman”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *