Κολέκτορ

Η σελίδα μας είναι υπό κατασκευή. Η δυνατότητα πληρωμών είναι προσωρινά απενεργοποιημένη. Αν είδατε κάτι που σας ενδιαφέρει μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail collector73gr@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2018 έχοντας σαν «καύσιμο» το μεράκι μας για τα παλιά συλλεκτικά και εξαντλημένα αντικείμενα (από το μακρινό αλλά και το πρόσφατο παρελθόν) αναδυκνείοντας τα και φέρνοντας τα κοντά σε αυτούς που ξέρουν να τα εκτιμούν. Στο collector.gr θα βρείτε μία αρκετά μεγάλη γκάμα αντικειμένων (το πρώτο λόγο κρατούν τα παλιά βιβλία μας!) και είμαστε σίγουροι ότι ψάχνοντας στις σελίδες των κατηγοριών μας θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει. Στο επίκεντρο της «φιλοσοφίας» μας είναι πάντα α. η αγάπη για αυτό που κάνουμε β. ο σεβασμός στον πελάτη και γ. οι χαμηλές τιμές ώστε να γίνουν αυτά τα αγαπημένα και σπάνια αντικείμενα προσβάσιμα σε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Μέσω  ΕΛΤΑ (δεχόμαστε και αντικαταβολές). Παρέχεται tracking number (αριθμός αποστολής) για κάθε παραγγελία είτε σαν δέμα, είτε σαν συστημένο.

  • Δωρεάν Μεταφορικά σε παραγγελίες από 39 ευρώ και πάνω.
  • Εως 38 ευρώ ενιαία τιμή μεταφορικών 3,95 ανεξαρτήτως βάρους και διαστάσεων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος συσκευασίας ΚΑΙ της υπηρεσίας αντικαταβολής των ΕΛΤΑ, αν επιλέξετε σαν μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Α. Μέσω τραπέζης.

Β. Μέσω Paypal.

Γ. Αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (πληρώνετε κατά την παραλαβή).

Ολα τα αντικείμενα είναι μεταχειρισμένα (second hand) και γίνεται προσπάθεια μέσω φωτογραφιών (κυρίως) αλλά και κειμένου να γίνεται σαφής περιγραφή της κατάστασης τους. Φυσικά αυτό δεν μπρεί να ισχύει σε όλα μας τα προϊόντα. Πάντως είτε υπάρχει φωτογραφία και άλλο συνοδευτικό υλικό στις δημοσιεύσεις είτε όχι μπορείτε να μας ζητάτε πάντα περισσότερες πληροφορίες για ότι σας ενδιαφέρει.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή σχόλιο στο mail collector73gr@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε! Collector.gr